Mobil huvud nytt bonnebox 2

Vill du prova olika sorters champagner? Välj någon av våra bonneboxlådor med 6 eller 3 flaskor

Är du nyfiken på olika sorters champagner och vad de passar till och vill beställa flera på en gång?

I våra bonneboxlådor har vi blandat alla våra sorter: extra torr, standard, ekfatslagrad och årgångschampagne med flera. Alla sorter smakar olika och passar till olika saker. På vår sajt hittar du tips och rekommendationer till alla våra champagner. Men till syvende och sist är det du som upptäcker vad du gillar och i vilka kombinationer. Och så klart är det alltid rätt för champagneälskaren med bara ett enskilt glas champagne när man vill njuta lite extra.

Våra bonneboxlådor finns i olika storlekar (6 eller 3 flaskor) och i olika kombinationer. Priser från 1.137 kr. Vill du prova alla våra sorter har vi en bonneboxlåda komplett med alla våra champagner.

Champagne Mathelin är hållbart odlad och prisad.
Läs mer om mijöcertifieringen HVE 3.
Prova någon av våra 5 bonneboxlådor och ha en flaska champagne hemma för alla festliga stunder i höst!
Senare i höst kommer vi också att lansera vår bonneboxlåda premium med två helt nya premiumchampagner.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln