Mobil huvud nytt bonnebox 2

Bjud på vår nylanserade Östermalm Champagne Grand Cru till jul och nyår 2022!

loading...
Foto på etiketten Östermalm Champagne. Bild tagen i Tessinparken på Östermalm av Victoria Khatib.

Lyssna på Zoe - kvinnan på etiketten – som berättar om Östermalm Champagne.

Östermalm Champagne är den stora nyheten hos oss inför jul- och nyår i år. En champagne som passar att bjuda på i mellandagarna eller som välkomstchampagne till nyårsmiddagen.

Det här är en champagne som valts ut av östermalmskvinnor – for a Champagne Life! Denna champagne föll dem i smaken med sin fruktiga doft och smakrika och friska aromer. En spännande och angenäm champagne som står ut och som kan njutas i helt ensamt majestät eller med något litet tilltugg som canapéer med vilt eller fågel eller en bit mogen brie med äpple.

Vad är då historien bakom Östermalm Champagne?

Det här är en champagne som valts ut av östermalmskvinnor för östermalmskvinnor. Kvinnlig kreativitet och samarbete när det är som allra bäst!

"Tillsammans har vi i detta härliga gäng tagit fram Östermalm Champagne. Vi började med att välja ut den champagne som vi tyckte var outstanding av dem vi provade. Valet föll på Jean Plener fils Grand Cru Brut. Champagnen har en flerbottnad, nyanserad och spännande smak att njuta av i ögonblicket. Precis som en mogen kvinna i sina bästa år.

Zoe har agerat modell till etiketten och Victoria Khatib har fotograferat bilden till den. Tillsammans har vi också skapat etiketten efter mycket tyckande och ändrande. Vi ville ju ta fram en lika vacker och tilltalande etikett som innehållet i flaskan.

Vi kommer också att ta fram en QR-kod att sätta på flaskan med info om Östermalm Champagne som Zoe berättar. Detta hjälper Danielles företag Spoken Pictures till med.

Kvinnlig kreativitet och samarbete när det är som allra bäst. TACK ALLA!"

Bild från Champagne Jean Plener Fils Grand Cru. Far och dotter som driver gården tillsammans ute på sina ägor.

Jean Plener fils Grand Cru ligger i Grand Cru-byn Bouzy och de böljande kullarna i Montagne de Reims. Läs mer om champagnegården Plener Grand Cru här.

Östermalm Champagne innehåller 70 % Pinot Noir och 30 % Chardonnay.
Läs mer om Östermalm Champagne och vad det passar till här.

Champagnen är också hållbart odlad med miljöcertifieringen HVE 3 och Certification Viticulture Durable en Champagne. Ett sätt för oss och dig att bidra till en hållbarare och bättre värld.

Slutligen önskar vi dig ett bubblande, gott nytt år 2022!

Kommentera gärna:

  • Carine • 13 januari 2022 16:35:09
    Bonjour!
    Jag tycker det är en fin champagne att ge bort. Själv fick jag den i födelsedagspresent för några dagar sedan. Den har verkligen en spännande smak ( aromer av läder?) och är mycket god. Tack för en fin presentation, Zoe. Tack för en så trevlig champagne!

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln