Mobil huvud nytt bonnebox 2

Gör ett lyxigt hemmaevent i höst med champagneprovning – Fransk Afton

Fransk afton med champagneprovning.
Vill du uppleva ett lyxigt hemmaevent i höst? Prova vår Franska afton med champagneprovning. En helhetsupplevelse och rolig smakresa för dig som är intresserad av mat och dryck.  Vi har tagit fram ett koncept som innehåller allt du behöver för en perfekt kväll.

I kitet ingår bland annat recept på franska små smakbitar. Recepten har vi samlat på oss under resor i Frankrike på små Chambre d'Hôtes. I kitet ingår också meny att skriva ut och en spellista med fransk musik.

Prova smaktallriken med vår Bonneboxlåda 1 (eller Bonneboxlåda 1 Demi). Prova de olika smakbitarna med de olika champagnerna och se vad som passar bäst till vilken champagne. Gör det till en kväll med diskussion runt champagne där ni diskuterar vilka kombinationer ni föredrar. Inget är fel. Din egen smak styr.

Hitta också din egen favoritchampagne bland våra hållbart odlade champagner.
I vår Bonneboxlåda 1 får du några av våra populäraste champagner.
Allt i en riktigt bra box – Bonnebox!
Bonneboxlåda 1 med champagne
Bonneboxlåda 1 Demi med champagne.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln