Mobil huvud nytt bonnebox 2

Vi på Bonnebox önskar ett naturligt gott och hållbart nytt champagneår!

Vi vill tacka alla våra kunder och samarbetspartners för året som gått. Tack för att ni är med på vår resa och handlar våra utvalda champagner och produkter. Det gör världen lite bättre!

Det här året 2019 har varit ett spännande år för Bonnebox. Vi har utökat vårt sortiment med Champagne Mathelin med ytterligare tre nya hållbart odlade champagnemärken: Champagne Jean Plener Fils Grand Cru, Champagne Claude Michez och Champagne la Villesenière. Riktigt fina och alla hållbart odlade champagner med olika karaktärer. Vi är så glada att vi kan erbjuda dessa småskaliga passionerade odlare och deras fantastiska champagner till dig.

Vi har också varit med på vår första champagnemässa på Avenue de Champagne, som blev en succé. Vi har blivit uppmärksammade av den kände matinfluencern Matgeek som gjorde en film med våra nya champagner (finns att se på vår sajt). Bubbelsajten mousserande.se har skrivit recensioner om våra champagner. Vi har tagit fram en champagne med vår älskade Picasso på etiketten – Voff – en champagne för hund- och speciellt frallaälskare. Vi har också startat vår Champagneshop med utvalda produkter för ett champagneliv och Champagnelife Magazine – där vi intervjuar spännande personer som gör livet lite vackrare och lite godare.

Och vi har träffat många fantastiska och spännande människor under året. Det är det champagne är bra på – att föra människor samman och att sätta en liten extra guldkant på tillvaron.

Vi på Bonnebox ser med tillförsikt fram emot ett nytt bubblande och spännande år – 2020 och önskar er alla ETT RIKTIGT GOTT NYTT CHAMPAGNEÅR!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln