Mobil huvud nytt bonnebox 2

Lyxigaste presenten – ge bort eller ge dig själv en champagneprenumeration

CHAMPAGNESERVICE | Gillar du känslan av att alltid ha en champagne hemma på kylning?

Gör det enkelt för dig och beställ någon av våra champagneprenumerationer. De  innehåller mixade lådor med säsongens champagner. Vi väljer ut en bra mix av champagner från vårt sortiment av hållbart odlade champagner och ger dig dessutom tips om vad som passar till dem när det gäller mat och tilltugg.

Välj mellan våra olika alternativ, helprenumeration med 12 flaskor/år max 6.000 kr/år och halvprenumeration med 6 flaskor/år max 3.000 kr/år. Vi skickar paket till dig två gånger om året, inför sommaren i maj och inför vinter/nyår i oktober. Gå in och fyll i formuläret här för din champagneprenumeration.

Champagneprenumerationerna kommer förutom Champagne Mathelin också att innehålla våra nya märken med hållbart odlade champagner Champagne Claude Michez, Champagne Jean Plener Fils Grand Cru och Champagne Villesenière.
 

Vill du ge bort en champagneprenumeration? Beställ då ett gåvokort av oss. Kontakta oss här för mer info om att ge bort en champagneprenumeration.

Den fina bilden, ovan, med champagneflaskorna har vår mästerlige fotograf Niklas Palmklint tagit. Konstfotot med champagneflaskor finns även i att beställa i vår champagneshop i olika storlekar på högblankt fotopapper.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln