mobil2

Presenttider i antågande – ge bort en fin champagnepresent!

Champagnebox Present för bästa bubblande presenten. En av våra 5 färdiga exklusiva lådor med champagne. Levereras i en snygg trälåda.
Champagnelåda Lady.
Champagne t-shirt för den champagneälskande kvinnan. Cool, feminin och skön!
Champagnelåda i trä för tre flaskor. Vi har även trälådor för 1, 2 och 6 flaskor.
Presentlåda för champagne finns nu att beställa i vår champagneshop. Här med vår Bonneboxlåda Premium med personifierat gratulationskort. Presentlåda för champagne finns nu att beställa i vår champagneshop. Här med vår Bonneboxlåda Premium med personifierat gratulationskort.
Student, födelsedagar, bröllop, dop och andra högtider är i antågande. För dig som vill ge bort något alldeles extra har vi fina Bonneboxlådor i olika storlekar och med olika flaskor.

Se alla våra champagnepresenter och produkter i vår Champagneshop!

Du kan välja mellan lådor med 3 och 6 flaskor av vårt hållbart odlade Champagne Mathelin och det går ju också bra att köpa enstaka flaskor. I vårt premiumsortiment ingår kartong när man köper styckesflaskor.

Presentlåda – nyhet i Champagneshopen!
Nyhet nu i Champagneshopen Bonnebox är att vi erbjuder champagnelådor i trä för 1,2,3 och 6 flaskor och en presentlåda i vit kartong för våra Bonneboxlådor, som du köper på Systembolaget. Pris 100 kr och då skickar vi även med träull för en snygg presentation. Vill du lägger vi även med utskriva produktblad.

Glöm inte heller bort vår Bonneboxservice där vi gratis erbjuder att göra ett fint personifierat gratulationskort med information om de champagner ni köpt.

Vi på Bonnebox önskar er en bubblande och solig helg!
Presentlåda för champagne, svart
Presentlåda till champagne, vit.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln