mobil2

Presenttider i antågande – ge bort en fin champagnepresent!

Presentlåda för champagne finns nu att beställa i vår champagneshop. Här med vår Bonneboxlåda Premium med personifierat gratulationskort. Presentlåda för champagne finns nu att beställa i vår champagneshop. Här med vår Bonneboxlåda Premium med personifierat gratulationskort.
Student, födelsedagar, bröllop, dop och andra högtider är i antågande. För dig som vill ge bort något alldeles extra har vi fina Bonneboxlådor i olika storlekar och med olika flaskor.

Du kan välja mellan lådor med 3 och 6 flaskor av vårt hållbart odlade Champagne Mathelin och det går ju också bra att köpa enstaka flaskor. I vårt premiumsortiment ingår kartong när man köper styckesflaskor.

Presentlåda – nyhet i Champagneshopen!
Nyhet nu i Champagneshopen Bonnebox är att vi erbjuder en presentlåda i vit kartong för våra Bonneboxlådor, som du köper på Systembolaget. Pris 100 kr och då skickar vi även med träull för en snygg presentation. Vill du lägger vi även med utskriva produktblad.

Glöm inte heller bort vår Bonneboxservice där vi gratis erbjuder att göra ett fint personifierat gratulationskort med information om de champagner ni köpt.

Vi på Bonnebox önskar er en bubblande och solig helg!
Presentlåda till champagne, vit.
Presentlåda för champagne, svart
Champagnelåda i trä för tre flaskor. Vi har även trälådor för 1, 2 och 6 flaskor.
Champagnebox Present för bästa bubblande presenten. En av våra 5 färdiga exklusiva lådor med champagne. Levereras i en snygg trälåda. Se vår champagneshop.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln