mobil2

Det bjöds på vildand med ekfatslagrad champagne hos  Champagneklubben i Strängnäs

Tobias Andersson, Edsbacka Bistro Strängnäs, bjöd på champagneinspiration på hög nivå. Vildand med ekfatslagrad Champagne Mathelin. Tobias Andersson, Edsbacka Bistro Strängnäs, bjöd på champagneinspiration på hög nivå. Vildand med ekfatslagrad Champagne Mathelin.

För dem som är med i Strängnäs Champagne- och Mingelklubb är det matlagning och dryck på hög nivå som gäller.

Under vårt senaste event med kommunpolitikern Jacob Högfeldt, tillika entreprenör som driver Äleby Gård, bjöds det på lättrökt vildand från Äleby gård med tryfferad rotselleripuré, granskottsolja och svartrotchips till vår hållbart odlade och ekfatslagrade Champagne Mathelin L'Orée des Chênes Brut. Så gott tillsammans och hållbart tänk rakt igenom! Tack Tobias Andersson, Edsbacka Bistro Strängnäs, för kreativ och mycket god matlagning!

Tobias bjuder på sitt recept med vildand. Ni hittar det på vår inspirationssida.
 

Det är alltid trevligt och intressant på våra events med champagneklubben. Se här några bilder från vårt senaste event.

Vill du också bli medlem? Gå in på vår klubbsida, se våra kommande events och fyll i intresseanmälan. Bubblande välkommen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln