Mobil huvud nytt bonnebox 2

Snart nyår – dags att beställa nyårschampagnen!

Nyårschampagne. Foto: Niklas Palmklint. Nyårschampagne. Foto: Niklas Palmklint.
Jul och nyår närmar sig med stormsteg – beställ din nyårschampagne redan nu!

Vi har ett sort sortiment av goda, prisade, prisvärda och hållbart odlade champagner för alla smaker. Du kan beställa en flaska eller någon av våra komponerade bonneboxlådor om du vill njuta av flera flaskor champagne under hela helgen.

Här ser du hela vårt sortiment på Systembolaget.

Under hösten har vi också lanserat ett nytt premiumsortiment som fått mycket fina recensioner av den kända bubbelsajten mousserande.se
Du kan läsa hela recensionerna om våra två nya flaskor som endast finns i limited edition Champagne Mathelin Nuit Étoilée Extra Brut (1000 flaskor) och Champagne Mathelin Nature Coeur de Meunier Millesime 2013 (720 flaskor) här.

För dig som vill ha en extra lyxig upplevelse har vi satt ihop en Bonneboxlåda Premium och en Bonneboxlåda Premium Demi med dessa flaskor.

Tycker du att det är besvärligt att beställa så kan du använda vår gratis Bonneboxservice Direktbeställning där du bara behöver fylla i din beställning, vilket Systembolag du vill hämta ut på och ditt mobilnummer på vår sajt, så ordnar vi beställningen. Du behöver bara hämta ut och betala när lådan kommer.

Sist, men inte minst, vill vi tacka alla våra kunder och samarbetspartners för 2018. Tack för att ni är med på vår resa och bidrar till att skapa en bättre värld genom att göra hållbara val. Vi ser verkligen fram emot 2019 med entusiasm och framtidstro.

En riktigt god jul och ett bubblande nytt år önskar vi er alla!

Marie & Micke
Bonnebox

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln