Mobil huvud nytt bonnebox 2

Fantastiska recensioner av mousserande.se för vår nylanserade champagne Nuit Étoilée Extra Brut i premiumsortimentet

FOTO: Mousserande.se. Instagramrecension. FOTO: Mousserande.se. Instagramrecension.

I dagarna har vi lanserat en ny flaska i vårt premiumsortiment. Det är hållbart odlade och ekologiska Champagne Mathelin Nuit Étoilée Extra Brut.

Vi är jätteglada och stolta över att kunna utöka vårt sortiment med ytterligare en fantastisk flaska champagne. Denna är limited edition med endast 1000 flaskor – alla är numrerade. Presentförpackning ingår.


Den kända bubbelsajten mousserande.se* har också i samband med lanseringen gjort en recension. Vi fick 8,5 poäng av 9,0 möjliga!!! Vi är verkligen jätteglada och stolta! Läs hela recensionen här nedan:
(Instarecensionen 2018-11-19)
"Dags för en ekologisk söndagschampagne som lanserades för några dagar sedan! Härligt iögonfallande blå skapelse där endast 1000 producerats! Skål på er!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mathelin Nuit Étoilée Extra Brut.
nr 75464; 650 kr.
20% PN, 40% PM och 20% C.
0,4 g/ 100 ml (Extra brut).

Intensiv med toner av mineral, citrus och grönt äpple.
Mycket torr, frisk och lätt brödig smak med inslag av äpple, grapefrukt, apelsin, citron, mineraler och kalksten. Härligt lång eftersmak!
Vingården och champagnehuset Mathelin ligger i Cerseuil i hjärtat av Marnedalen, några kilometer från Épernay, ”huvudstaden” i Champagne. Byn ligger inbäddad i ett landskap täckt med små kullar, där vinstockarna producerar de tre druvsorter som godkänts sedan 1935 för att skapa champagne: Pinot Meunier, Pinot Noir och Chardonnay. Sedan flera år tillbaka har champagnehuset Mathelin arbetat med miljövänlig och hållbar odling på sin vingård. Med sin läckra blå flaska där endast 1000 producerats är den underbart iögonfallande och lyxig. Kul även att man får med en presentförpackning. Själva aromprofilen är tungt vriden mot citrus, äpple och mineral med djupare och mer spännande bakomliggande örtiga toner. Eftersmaken är lång och bubblorna små och förföriska! Mycket god!
8,5 (mycket bra Champagne)!"


Denna flaska går att beställa i Systembolagets beställningssortiment.

Champagne Mathelin Nuit Étoilée Extra Brut ingår också i vår Premiumlåda (pris 3.696:-) och Premiumlåda Demi (pris 1.848:-). Kanske något för dig som vill fira in det nya året extra lyxigt!
 

*Mousserande.se är en oberoende guide för all typ av mousserande vin (Champagne, Cava, Crémant, Prosecco, Sekt, Spumante, Alkoholfritt m.fl.) startad 11 april 2015. Recensionerna på sidan är baserad på minst ett provsmakningstillfälle och betyget är ett medelvärde från minst två provsmakare.

#mousserande.se #bonnebox #champagnemathelin #champagnemathelinnuitetoileeextrabrut #ekologiskchampagne #hållbartodladchampagne #premiumchampagne #presentchampagne #niklaspalmklint
Foto: Niklas Palmklint.
Foto: Niklas Palmklint.
Våra premiumflaskor finns som Bonneboxlåda Premium och Premium Demi. Foto: Niklas Palmklint.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln