Mobil huvud nytt bonnebox 2

Champagne för alla – sevärt inslag i Nyhetsmorgon TV4 om champagne och med champagneprovning

I inslaget bjöd man även på en champagneprovning. I inslaget bjöd man även på en champagneprovning.

Är du intresserad av champagne? Gå då in och titta på dagens inslag från Nyhetsmorgon TV4 om champagne.

Det var väldig bra, informativt och trevligt presenterat av Fredrik Schelin, som också nu ger ut en ny bok om champagne "Champagne: 49 miljoner bubblor i en flaska champagne" (ej tillgänglig för försäljning, ännu).
 

I programmet jämförs olika typer och champagner och crémant. Väldigt kul att se att det inte alls är lätt att gissa sig till vilka som är de dyraste, mest exklusiva champagnerna för en otränad person.

Vi får också veta vad det beror på att bubblorna är små eller stora och att man faktiskt kan spara en champagne i upp till två veckor med en stopper/champagneförslutare. Han pratade också om champagneglas, hur ett bra ska vara och att han själv gärna dricker champagne ur ett vinglasliknande champagneglas.

Titta här under för bubblande inslag – bra där av TV4 Nyhetsmorgon!

Hitta den typen av champagneglas som Fredrik Schelin rekommenderade i vår champagnebutik. Vi säljer dem i 6-pack. Foto: Niklas Palmklint.
Ni hittar även en fin champagnestopper/-förslutare i vår champagnebutik.

Fredrik Schelins nya bok "CHAMPAGNE 19 miljoner bubblor i en flaska". Kanske något att önska sig i julklapp?

Kommentera gärna:

  • Bonnebox • 3 januari 2019 13:52:47
    HEJ! Tyvärr vet vi inte var dessa glas som är med i TV4:s inslag kan köpas. Önskar ett riktigt bra champagneår! Hälsningar från oss på Bonnebox
  • Linda • 3 januari 2019 13:43:19
    Hej, jag undrar vart vinglasen/champagneglasen som är med i inslaget kommer ifrån? Tack
  • Ewa Fritz-Crone • 7 december 2018 09:46:51
    Tittade som vanligt på nyhetsmorgon och såg när ni hade champangeprovning. Många bra tipps. Framför allt så blev jag helt kär i era otroligt vackra Champagne glas. Har letat runt och tyvärr inte hittat likadana. Då kommer jag till min fråga! Skulle vara väldigt glad om jag kund få veta var dom kommer ifrån, så jag kan införskaffa sådana . Tack för ett väldigt trevligt program. Med vänlig hälsning Ewa Fritz-Crone

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln