Mobil huvud nytt bonnebox 2

Starta hösten med en champagneprenumeration – ha alltid en champagne på kylning!

I vår champagneprenumeration ingår alla våra sorters champanger. Lite som en bubblande regnbåge! Foto: Niklas Palmklint. I vår champagneprenumeration ingår alla våra sorters champanger. Lite som en bubblande regnbåge! Foto: Niklas Palmklint.
Gillar du champagne och vill se till att alltid ha en flaska liggande på kylning beredd för att fira de små och stora glädjeämnena i livet?

Då kanske vår champageprenumeration är något för dig. Det ingår i vår Bonneboxservice

Vi sätter ihop en låda med tre eller sex flaskor och skickar till dig två eller fyra gånger om året. Du väljer själv vad som passar dig bäst. Vi har flera alternativ att välja på.

Varje paket har vi anpassat efter säsong och innehåller olika sorters hållbart odlad och prisad Champagne Mathelin. Så det blir en liten surprise varje gång du öppnar ditt paket :-)

Vi bjuder också alltid på någon extra överraskning i samband med din champagneleverans.

När du signar dig för en champagneprenumeration slipper du att beställa själv. Vi sköter beställningarna på Systembolaget. Du bara hämtar ut och betalar på ditt systembolag när paketet kommer.

Du kan starta din champagneprenumeration när du vill och du kan också avsluta den när du vill. Här fyller du i formuläret för att starta din champagneprenumeration.

Välkommen som champagneprenumerant!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln