Mobil huvud nytt bonnebox 2

Inspiraton och recept med champagne

Nu börjar vi med "Champagnetilltugg med …" för att ge dig som champagneälskare lite extra bubblande champagneinspiration och idéer till goda champagnetilltugg.
Först ut är Ismo Railisson från Strängnäs. En känd kulturpersonlighet på vår ort som har mycket spännande att bjuda på – inte minst sina favorittilltugg till champagne.
Följ med hem till Ismo och inspireras.

En fin rätt med vildand som serverades på vår champagneklubb i Strängnäs tillsammans med vår ekfatslagrade champagne Champagne Mathelin L'Orée des Chênes Brut.
Inspireras och läs receptet här av Tobias Andersson.

Branding och onlinekommunikatören Malin Hammar Blomwall från Sigtuna bjuder er på ett Champagne Mathelin Moment med en trerättersmeny i brasans sken.

Vardagslyx | kålrätt med champagne

Ta tillvara på vad naturen erbjuder i säsong. Gör en god, enkel och nyttig rätt med kål. Här presenterar vi kocken Daniel Sjöberg favoritrecept. Med vår ekfatslagrade champagne blir det riktig "vardagslyx!.
Läs mer här

En specialkomponerad 3-rätters nyårsmeny med vilt och närodlade grönsaker med Champagne Mathelin Bonneboxlåda 2.

Lättrimmad mälargös med isört, fläder- och limevinägrett, gurka, regnbågsrom och levainsmulor med Champagne Mathelin Tradition Brut.

Med jordgubbar, getmjölk, rabarber, rosenblad och med Champagne Mathelin Rosé de Saignée Brut i receptet.

Mashmallows- och jordgubbspinne med punchpralin på toppen. Gjort på 5 minuter! Med Champagne Mathelin Tradition Brut.

Bjud på en fördrink med antioxidantfyllda blåbär till hösten. Drinken blir en säker "snackis" på festen. Med Champagne Mathelin Tradition Brut.