Mobil huvud nytt bonnebox 2

CHAMPAGNE MED EGEN ETIKETT

FÖRETAGSCHAMPAGNE ELLER EGEN PRIVAT LABEL

Skapa en champagne med din egen etikett utifrån ditt önskemål som privatperson eller företag. Ge bort en exklusiv och uppskattad gåva med din egen signatur. Du väljer din favoritchampagne av våra hållbart odlade champagner och vi designar en unik etikett till dig. Du kan förutom i papper även få etiketten i metallic, som silver eller guld för en extra exklusiv känsla. Bara din fantasi sätter begränsningar. Minimibeställning 30 flaskor.

Jag valde Bonnebox för att de var enkla, tydliga och proffsiga i affären. Dessutom ett fantastiskt bemötande och väldigt fin service."

Lisa Wiik
VD, Wiiks Rör i Storvik

INSPIRATION TILL EGEN ETIKETT

Vi hjälper dig att designa en riktigt snygg, cool och personlig champagneetikett. Välj bland våra olika papperskvaliteter förutom fyrfärgstryck: guld, silver, glitter, neon, spegel med mera … (Se film här nedan).

+ Många har också köpt

Presentlåda i trä för champagne

Vill du ge bort en exklusiv gåva – din egen champagne med fin presentförpackning? Köp Champagnelåda i trä för en flaska i Champagne Life Shop.
Champagnelåda i trä för en flaska.

Texter om alkohol som reklam-/representationsgåva

En reklamgåva skall vara av obetydligt värde och vara en produkt i givarens verksamhet eller innehålla reklam för givarens verksamhet. Reklamgåvor kan exempelvis vara varor som säljs av givaren, handdukar, nyckelringar, pennor, musmattor och brevpapper med givarens logotyp på.

Representationsgåva kan till exempel vara biobiljetter, blommor, chokladask eller vinflaska och lämnas för att bibehålla eller inleda en relation till kund eller leverantör utan krav eller förväntningar på en ökad försäljning.

Källa: https://vismaspcs.se/ditt-foretagande/driva-eget-foretag/representation

Avdragsgilla kostnader
Gåvor till kunder delas upp i reklamgåvor och representationsgåvor. Avdragsgilla kostnader medges för reklamgåvor och representationsgåvor med högst 300 kr exklusive moms per person.