Mobil huvud nytt bonnebox 2

CHAMPAGNELÅDA SOMMAR

Sommarlåda Champagne.

Champagnelåda Sommar innehåller:

  •  Champagne la Villesenière les Cuteries Extra Brut. En unik och extra torr blanc de blanc lagrad på ekfat. Den är mjuk och fräsch, bjuder på en vacker jämnvikt och avslutar med en krämig struktur. Passar som mingelchampagne eller till små tilltugg med skaldjur/fisk. Denna rena chardonnaychampagne förkroppsligar den unika karaktären av jorden/terroir den kommer ifrån. Den är gjord enbart på druvor från det lilla jordområdet Les Cuteries, som är idealiskt placerat i byn Boursault.
    Dosage/sockerhalt: 3 gr/liter.
  • Champagne Mathelin L'Orée des Chênes Brut. En av våra mest omtyckta champagner, angenäm och lättdrucken. Smaken är rik, harmonisk, strukturerad och livlig med aromer av torkad frukt och ek. Utmärkt till midsommarmaten. Speciellt bra passar denna champagne till sillen. För dig som vill dricka champagne på midsommar är detta en hit.
    Dosage/sockerhalt: 8 gr/liter.
  • Champagne Jean Plener fils Grand Cru Rosé Brut. Blommig och förförisk och fräsch doft med aromer av vita frukter, jordgubbe och en touch av vaniljkaka. Smaken är balanserad, lång och uppfriskande stödd av en fin syra. Perfekt som apertif och till desserter. Denna champagne är gourmetversionen av vingårdens signaturchampagne.
    Dosage/sockerhalt: 8,8 gr/liter.
Champagnelåda Sommar: 1.809 SEK (2250 ml)
SB-bestnr: 54564

OBS! Flaskorna i Champagnelåda Sommar säljs som enskilda flaskor, utan gemensam förpackning. Men det går att köpa till champagnelåda i trä som presentförpackning i vår Champagne Life Shop.