Mobil huvud nytt bonnebox 2

CHAMPAGNELÅDA SOMMAR

Sommarlåda Champagne.

Tre utvalda champagner till hela sommaren:

 •  Champagne la Villesenière les Cuteries Extra Brut. En unik och extra torr blanc de blanc lagrad på ekfat. Den är mjuk och fräsch, bjuder på en vacker jämnvikt och avslutar med en krämig struktur. Passar som mingelchampagne eller till små tilltugg med skaldjur/fisk. Denna rena chardonnaychampagne förkroppsligar den unika karaktären av jorden/terroir den kommer ifrån. Den är gjord enbart på druvor från det lilla jordområdet Les Cuteries, som är idealiskt placerat i byn Boursault.
  Dosage/sockerhalt: 3 gr/liter.
  Systembolaget bestnr: 72404
  Pris: 587 kr
 • Champagne Mathelin L'Orée des Chênes Brut. En av våra mest omtyckta champagner, angenäm och lättdrucken. Smaken är rik, harmonisk, strukturerad och livlig med aromer av torkad frukt och ek. Utmärkt till midsommarmaten. Speciellt bra passar denna champagne till sillen. För dig som vill dricka champagne på midsommar är detta en hit.
  Dosage/sockerhalt: 8 gr/liter.
  Systembolagets bestnr: 77607
  Pris: 426 kr
 • Champagne Jean Plener fils Grand Cru Rosé Brut. Blommig och förförisk och fräsch doft med aromer av vita frukter, jordgubbe och en touch av vaniljkaka. Smaken är balanserad, lång och uppfriskande stödd av en fin syra. Perfekt som apertif och till desserter. Denna champagne är gourmetversionen av vingårdens signaturchampagne.
  Dosage/sockerhalt: 8,8 gr/liter.
  Systembolagets bestnr: 51191
  Pris: 448 SEK

Lådpris: 1.461 SEK

OBS! Flaskorna i lådan säljs som enskilda flaskor, utan gemensam förpackning. Men det går att köpa till champagnelåda i trä som presentförpackning i vår Champagne Life Shop.
 

Beställ här bredvid i formuläret och få lådan direkt till ditt utvalda Systembolag.

Tack för din beställning och tack för att du väljer hållbart odlade champagner från Bonnebox. Det gör världen lite bättre!