Mobil huvud nytt bonnebox 2

CHAMPAGNELÅDA ROSÉCHAMPAGNER

Roséchampagner blir mer och mer populära, speciellt till sommaren. Här erbjuder vi en  spännande låda med roséchampagner från tre av våra champagnegårdar. Vilken är din favorit?

Champagnelåda med roséchampagne
INNEHÅLLER:
  • Gränna Champagne Premier Cru Brut
    Champagnen har en mycket klar kopparfärg. En roséchampagne full av subtilitet och finess i doften. Något utvecklad, mycket frisk smak med inslag av mogna jordgubbar, kex, nougat, mineral, persika och blodapelsin. Rekommenderass om apertif eller till rätter av fisk eller kyckling, gärna sallader. Passar även till desserter eller konfekt. Utvald för att passa till polkagrisar.
  • Champagne Mathelin Rosé Brut
    Doften domineras av frukt (äpple och jordgubb). Smaken är saftigt fruktig med en ton av kola. Perfekt som aperitif. Servera den gärna med lammstek, ankbröst, nötcarpaccio, grillad fisk/kött eller en söt dessert.
  • Champagne Jean Plener fils Grand Cru Cuvée Rosée
    Denna champagne är gourmetversionen av vingårdens signaturchampagne. Doften är blommig, förförisk och fräsch med aromer av vita frukter, jordgubbe och en touch av vaniljkaka. Smaken är balanserad, lång och uppfriskande stödd av en fin syra. Perfekt som apertif och till desserter, men även till måltider som matchas med pinot noirens styrka och delikatessen i chardonnayn.

Champagnelåda Rosé: 1.665 SEK (2250 ml)
SB-bestnr: 53759
OBS! Flaskorna i Champagnelåda Rosé säljs som enskilda flaskor, utan gemensam förpackning. Men det går att köpa till champagnelåda i trä som presentförpackning i vår Champagne Life Shop.