Mobil huvud nytt bonnebox 2

Beställ våra populäraste champagner i en låda. Här får du ett spännande urval från hela vårt sortiment med de champagner som våra kunder köper mest. Hitta din egen favorit!

 • Östermalm Champagne Jean Plener fils Grand Cru Brut
  En kvalitetschampagne från Grand Cru-byn Bouzy. Utvald av östermalms-kvinnor – for a champagne life.
  Fina och delikata aromer av persika, aprikos, nötter och mandel. Frisk och välbalanserad med lång finish.
  En champagne för ögonblicket!
 • Söderskumpa Premier Cru Brut
  Det första doftintrycket är mineralitet (våt krita, ostronskal) och färskt bröd. Med luftning öppnar champagnen upp sig med fruktiga toner av apelsin och clementin, men också av honung och akaciablommor.
  Smaken är mild med en fin citronaktig attack. Denna champagne vin är rik på smaker och har en lång eftersmak. Man hittar också toner av kanderad frukt (apelsin, clementine). Perfekt som sommaraperitif. Passar med aborre- eller laxcarpaccio med mera. Vegansk (ingen filtrering).
 • Mariefred Champagne Mathelin L'Orée des Chênes Brut
  Passar som glaschampagne, men är också en riktigt bra matchampagne. Perfekt som aperitif. En bra match till buff´och mingelmat, kalvkött, pastej, kanin och kyckling i smör liksom till fisk i en rad olika såser.
  Lagrad på franska ekfat.
 • Strängnäs Champagne Mathelin Brut Réserve
  God och prisvärd champagne för alla strängnäsbor. Perfekt mingelchampagne. Omtyckt av många – vinnare i blindtest!
 • Champagne La Villesenière les Cuteries Extra Brut 2015
  En blanc de blancs-champagne med 100 % chardonnay. Klar och brilliant färg med eleganta, fina bubblor. Doft av citrus (grapefrukt och clementin), men också vit persika, päron och bröd. En mjuk och fräsch champagne som bjuder på en vacker jämnvikt och avslutar med en krämig struktur.
 • Gränna Champagne Premier Cru Rosé Brut
  Champagnen har en mycket klar kopparfärg. En roséchampagne full av subtilitet och finess i doften. Något utvecklad, mycket frisk smak med inslag av mogna jordgubbar, kex, nougat, mineral, persika och blodapelsin. Rekommenderass som apertif eller till rätter av fisk eller kyckling, gärna sallader. Passar även till desserter eller konfekt. Utvald för att passa till polkagrisar.


Champagnelåda Populär: 3.300 SEK (4500 ml)
SB-bestnr: 56342

OBS! Flaskorna i Champagnelåda Populär säljs som enskilda flaskor, utan gemensam förpackning.
Men det går att köpa till champagnelåda i trä som presentförpackning i vår Champagne Life Shop.