Mobil huvud nytt bonnebox 2

CHAMPAGNELÅDA NYÅR

En champagnelåda med utvalda champagner från tre av våra champagnegårdar. Perfekt för att få njuta av tre helt olika smakriktningar till nyårsmenyn och firandet.

 • Öfre Slotts Champagne Premier Cru bdb
  Till välkomstdrinken
  Det första doftintrycket är mineralitet (våt krita, ostronskal) och färskt bröd. Med luftning öppnar champagnen upp sig med fruktiga toner av apelsin och clementin, men också av honung och akaciablommor.
  Smaken är mild med en fin citronaktig attack. Denna champagne vin är rik på smaker och har en lång eftersmak. Man hittar också toner av kanderad frukt (apelsin, clementine).
 • Champagne Jean Plener fils Grand Cru Brut
  Till nyårsmenyn
  Detta är vingårdens signaturchampagne. Fina och delikata aromer av frukt (persika, aprikos), nötter och mandel. Frisk och välbalanserad smak med lång finish. Passar till nyårsmenyn med sin smakrikhet och djupa aromer av pinot noir-druvan.
 • Strängnäs Champagne Brut Réserve
  Till tolvslaget
  Nyanserad, utvecklad, mycket frisk smak med inslag av röda äpplen, marsipan, torkade aprikoser, rostat bröd och apelsinskal. En av våra populäraste champagner. Vinnare i blindtest!
  Perfekt som aperitif eller till rätter av fisk eller ljust kött. Passar även till ostar som Comté, Gruyère, Brie och Camembert.

Champagnelåda Nyår: 1.809 SEK (3 st olika flaskor)
SB-bestnr: 58711

OBS! Flaskorna i Champagnelåda Nyår säljs som enskilda flaskor, utan gemensam förpackning.
Men det går att köpa till champagnelåda i trä som presentförpackning i vår Champagne Life Shop.