Mobil huvud nytt bonnebox 2

CHAMPAGNELÅDA FÅGEL, VILT & GRILLAT

INNEHÅLLER:

  • Champagne Jean Plener fils Grand Cru Brut
    En kvalitetschampagne från Grand Cru-byn Bouzy. Fina och delikata aromer av persika, aprikos, nötter och mandel. Frisk och välbalanserad med lång finish. Passar till exempelvis viltköttsrätter med potatisgratäng, en krämig cesarsallad eller varför inte en äppelpaj med vaniljsås. En champagne för ögonblicket!
  • Champagne Mathelin Rosé Brut
    Doften domineras av frukt (äpple och jordgubb). Smaken är saftigt fruktig med en ton av kola. Perfekt som aperitif. Servera den gärna med lammstek, ankbröst, nötcarpaccio, grillad fisk/kött eller en söt dessert.
  • Champagne Mathelin L'Orée des Chênes Brut (ekfatslagrad)
    Blommig doft med en bakgrund av ek, frukt och bakverk. Smaken är nyanserad, utvecklad, mycket frisk med inslag av gula äpplen, rostat bröd, nötter, ananas och apelsin. Perfekt som aperitif. En bra match till stekt foie gras, kalvkött, pastej, kanin och kyckling i smör i en rad olika såser.

Champagnelåda Fågel, Vilt & Grillat: 1.623 SEK (2250 ml)
SB-bestnr: 53706
OBS! Flaskorna i Champagnelåda Fågel, Vilt & Grillat säljs som enskilda flaskor, utan gemensam förpackning. Men det går att köpa till champagnelåda i trä som presentförpackning i vår Champagne Life Shop.