Mobil huvud nytt bonnebox 2

Om oss – Bonnebox

Foto: Niklas Palmklint. Marie Ericsson Drotte och Michael Jonsson. Vi skålar för en bubblande framtid och for a champagne life!
Foto: Niklas Palmklint. Marie Ericsson Drotte och Michael Jonsson. Vi skålar för en bubblande framtid och for a champagne life!

BonneBox är ett varumärke för utvalda produkter – for a champagne life!

"Under resor i Frankrike har vi lärt oss att uppskatta produkter som inte finns i Sverige. Vår grundidé var att importera produkter inom mat och dryck man inte kan vara utan i sin vardag. I dag har vi utvecklat affärsidén till att vi vill erbjuda utvalda produkter – for a champagne life!
 

Men först till hur det hela började …
Sommaren 2014 körde vi runt i Champagne och av en slump hittade vi champagnehuset Champagne Mathelin i byn Cerseuil i Marnedalen några kilometer från champagnehuvudstaden Épernay.

Vi var på väg hem efter många och långa provningar i Champagne. Vi tänkte att vi besöker en sista vingård för provning innan avfärden hem. Slumpen avgjorde. Det blev ett lyckokast för oss. Champagne Mathelin var något av det godaste vi smakat. Vi tyckte båda att den här champagnen var något alldeles speciellt och när vi fick veta att druvorna odlades hållbart och var miljöcertifierade med HVE3, blev vi extra glada. Tillbaka i bilen igen bestämde vi oss – vi importerar Champagne Mathelin till Sverige. Den var helt enkelt för god för att låta bli.


Vår passionerade resa – för att kunna ge dig de där produkterna du inte visste fanns, men när du vet det, inte kan vara utan – har börjat …"

Bon appétit et santé !

Michael Jonsson & Marie Ericsson Drotte
BonneBox – med smak av Frankrike

Hört från kund

"Champagne Mathelin Tradition Brut är den bästa/godaste champagne jag druckit/kommit i kontakt med.
Jag tycker er champagne är balanserad, fruktrik och kraftfull. Vid en ärlig kännarconquest borde den konkurrera ut i Sverige mer kända märken i samma och något högre prisklass!"

Bilder från champagnehuset Champagne Mathelin – där vår resa startade!

loading...