Mobil huvud nytt bonnebox 2

ARTWORK COLLECTION

LIBERTY CHAMPAGNE
En champagne för fritänkare & kreatörer

loading...

Liberty Champagne är skapad för att hylla frihet och kreativitet. Alla är vi innerst inne konstnärer och kreativa, fria varelser. Med denna utvalda champagne, som är något alldeles extra, Grand Cru, årgångschampagne, 100 % Pinot Noir (blancs de noir) vill vi hylla det fria ordet, kreativ konstnärlighet och allas egenart. Därför är alla flaskor egna unika konstverk signerade och numrerade av den fantastiska streetartkonstnären Diana Wahlborg. (Läs intervju med henne i ChampagneLife.se)

Diana Wahlborg i atéljen på Wallingatan i Stockholm.
Diana Wahlborg i atéljen på Wallingatan i Stockholm.

Limited: Alla flaskor är unika, numrerade och handmålade av street-art-konstnären Diana Wahlborg.
dianawahlborg.se

LIBERTY CHAMPAGNE Grand Cru Extra Brut
Millésime 2019 | Sadi Malot

Pinot Noir 100 %, Blanc de noir
Denna sort har producerats i mycket begränsad kvantitet.


Doft: En champagne som på ett fantastiskt sätt uttrycker kraften och elegansen i gårdens Pinot Noir med noter av kryddor, vegetation, mirabelle plommon och päron.
Smak: Smaken är rik och kraftfull med en silkeslen konsistens. Eftersmaken är lång och dröjande med en härlig livlighet.
Rekommenderas till: Att njutas med vitt kött och fågel tilllagade med grädde, kalv med murklor, stekt kalkon, abborre och andra liknande fiskar, hummer med tryffel och lagrad getost.
Alkoholhalt: 12,5 %
Dosage/sockerhalt: 5 g/l
Terroir: Verzy Grand Cru, kalkhaltig jord, ekologisk/biodynamisk vinodling.
Lagring: 100% äggformad råbetongtank. Malolaktisk jäsning. Lagrad i 48 månader på jästfällning. Ingen filtrering (vegansk champagne).
Miljömärkning: HVE3, för högsta miljöcertifiering för hållbar odling. Culture Biologique.

Bestnr: 51627
Pris: 1.499 SEK

BLI MEDLEM I LIBERTY CLUB

Alla som innehar en flaska Liberty Champagne blir automatiskt medlem i Liberty Club och kommer att få specialerbjudanden och specialinbjudningar.

Du behöver bara skicka en bild på din flaska där man ser numret, och även mejla ditt namn och din mejladress till oss på marie@champagnelife.se
Välkommen till Liberty Club!

Läs vår integritetspolicy här.

Följ Diana Wahlborg på Insta.