Mobil huvud nytt bonnebox 2

CHAMPAGNEBLOGGEN

2018

Bild: Mousserande.se Bild: Mousserande.se

Den vackra, svarta flaskan och den sirliga etiketten på denna årgångschampagne Champagne Mathelin Brut Nature Cœur de Meunier Millesime 2013 från Champagne Mathelins vinkällare för tankarna tillbaka till svunna tider. Och det är precis det den ska göra. Druvorna i denna champagne är plockade från vingårdens absolut finaste och äldsta vinstockar med Pinot Meunier planterade 1933. Man riktigt känner historiens vingslag.

För att de fina druvornas karaktär ska komma fram helt orörda i din upplevlse har man även undvikit att tillsätta tirage (sötma), så den här här champagnen är helt nature!

Det här är en champagne som är gjord med hjärta och kärlek till druvan Pinot Meunier, då den innehåller denna druva till 100 %. Pinot Meunier är den vanligaste druvan i champagneområdet Vallé de Marne, där Champagne Mathelin är beläget. Trots det är det mycket ovanligt att man endast använder denna druva till 100 % i champagner. Namnet på denna butelj fick då självklart bli Coeur de Meunier, vilket betyder Meuniers hjärta.

För dig som är champagneälskare är denna champagne väl värd att smaka. Om inte annat för att uppleva en champagne med 100 % Pinot Meunier, vilket är mycket ovanligt. Den finns endast i ett begränsat antal flaskor om 720 exemplar. Så det är en riktig raritet och den tål att lagras då det är en årgångschampagne. Dessutom får du en fin presentförpackning när du köper denna flaska.

Beställ Champagne Mathelin Brut Nature Cœur de Meunier Millesime 2013 här. Pris 700 kr.

Beställ vår Bonneboxlåda Premium Demi här. Pris: 1.848 kr

(Som innehåller en flaska Champagne Mathelin Brut Nature Cœur de Meunier Millesime 2013 + två premiumflaskor till. Läs mer här. )

Bubbelsajten mousserande.se har recenserat Champagne Mathelin Brut Nature Cœur de Meunier Millesime 2013 och den fick lysande omdöme. Här är ett utdrag ur recensionen:

" En mycket spännande skapelse helt baserad på den blåa druvan Pinot Meunier från mycket gamla vinstockar (planterade 1933). Den har en aromprofil som får betecknas som mustigt komplex med tropiska frukter, gula mogna äpplen och nougat som blandas med honung och kanderad frukt. Att den sedan är skapad helt utan tirage, dvs. tillsatt socker gör att den kan upplevas lite sur initialt, men den som väntar på något gott får uppleva hur aromprofilen ändras och djupare toner framkommer. Extra kul att den levereras i en presentförpackning och har den karaktäristiska ”Gosset profilen” som flaskdesign. Visst priset är högt, men detta får nästan klassas som ett konstverk.
8,5 (mycket bra champagne)!"


Länk till Instagraminlägg på mousserande.se

Läs hela inlägget »

Snart är den självande nyårsnatten här med förhoppningar på det nya året. Vad är då inte bättre än att riktigt lyxa till det med champagne rakt igenom hela nyårsmenyn.
 

Vi tog vår finaste champagne, den nylanserade Champagne Mathelin Brut Nature Cœur de Meunier Millesime 2013 (700:-), till den här lyxiga desserten. Champagnen som är helt nature, utan tillsatt socker, gifte sig perfekt med vaniljglassen, äpplet, marängerna och kanelen för en både söt, fruktig och superlyxig dessert.

Att bubbelsajten mousserande.se skrev ett väldigt fint omdöme om denna champagne gör inte saken sämre, för den som även vill dricka den vid 12-slaget. (Ja, man behöver inte hälla allt i desserten :-))

Så här gör du den superenkla och superlyxiga desserten:
Vaniljglass med äpple, kanel, mynta, maränger och champagneskum
Ingredienser per portion:
2 st kulor vaniljglass
3 st små äppleskivor gärna med rött skal
3 st små maränger
1 blad mynta
pudra över kanel
1 tomtebloss


Vid serveringen häller du på champagnen som skummar upp och därefter tänder du tomteblosset. Voilà, en riktigt god och effektfull dessert för nyåret.

Vill du beställa denna flaska gör du det här.

Så här skrev mousserande.se:
"Ekologisk, helt utan tillsatt socker, gamla 80-åriga vinrankor och endast druvan Pinot Meunier från 2013 är onekligen en spännande upplevelse!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mathelin Cœr de Meunier 2013.
nr 73229; 700 kr.
100% Pinot Meunier.
0 g/100 mL (Brut Nature).


Doft: Mustigt fruktig doft med toner av apelsin, ljust bröd, mogna gula äpplen, nougat och honung.
Smak: Mycket torr, fruktig och fräsch. Toner av gult äpple, tropiska frukter, citrusfrukter, nougat, kanderad frukt, honung och mineral.
Läs mer på mousserande.se
Läs hela inlägget »
Nyårschampagne. Foto: Niklas Palmklint. Nyårschampagne. Foto: Niklas Palmklint.
Jul och nyår närmar sig med stormsteg – beställ din nyårschampagne redan nu!

Vi har ett sort sortiment av goda, prisade, prisvärda och hållbart odlade champagner för alla smaker. Du kan beställa en flaska eller någon av våra komponerade bonneboxlådor om du vill njuta av flera flaskor champagne under hela helgen.

Här ser du hela vårt sortiment på Systembolaget.

Under hösten har vi också lanserat ett nytt premiumsortiment som fått mycket fina recensioner av den kända bubbelsajten mousserande.se
Du kan läsa hela recensionerna om våra två nya flaskor som endast finns i limited edition Champagne Mathelin Nuit Étoilée Extra Brut (1000 flaskor) och Champagne Mathelin Nature Coeur de Meunier Millesime 2013 (720 flaskor) här.

För dig som vill ha en extra lyxig upplevelse har vi satt ihop en Bonneboxlåda Premium och en Bonneboxlåda Premium Demi med dessa flaskor.

Tycker du att det är besvärligt att beställa så kan du använda vår gratis Bonneboxservice Direktbeställning där du bara behöver fylla i din beställning, vilket Systembolag du vill hämta ut på och ditt mobilnummer på vår sajt, så ordnar vi beställningen. Du behöver bara hämta ut och betala när lådan kommer.

Sist, men inte minst, vill vi tacka alla våra kunder och samarbetspartners för 2018. Tack för att ni är med på vår resa och bidrar till att skapa en bättre värld genom att göra hållbara val. Vi ser verkligen fram emot 2019 med entusiasm och framtidstro.

En riktigt god jul och ett bubblande nytt år önskar vi er alla!

Marie & Micke
Bonnebox
Läs hela inlägget »
FOTO: Mousserande.se. Instagramrecension. FOTO: Mousserande.se. Instagramrecension.

I dagarna har vi lanserat en ny flaska i vårt premiumsortiment. Det är hållbart odlade och ekologiska Champagne Mathelin Nuit Étoilée Extra Brut.

Vi är jätteglada och stolta över att kunna utöka vårt sortiment med ytterligare en fantastisk flaska champagne. Denna är limited edition med endast 1000 flaskor – alla är numrerade. Presentförpackning ingår.


Den kända bubbelsajten mousserande.se* har också i samband med lanseringen gjort en recension. Vi fick 8,5 poäng av 9,0 möjliga!!! Vi är verkligen jätteglada och stolta! Läs hela recensionen här nedan:
(Instarecensionen 2018-11-19)
"Dags för en ekologisk söndagschampagne som lanserades för några dagar sedan! Härligt iögonfallande blå skapelse där endast 1000 producerats! Skål på er!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mathelin Nuit Étoilée Extra Brut.
nr 75464; 650 kr.
20% PN, 40% PM och 20% C.
0,4 g/ 100 ml (Extra brut).

Intensiv med toner av mineral, citrus och grönt äpple.
Mycket torr, frisk och lätt brödig smak med inslag av äpple, grapefrukt, apelsin, citron, mineraler och kalksten. Härligt lång eftersmak!
Vingården och champagnehuset Mathelin ligger i Cerseuil i hjärtat av Marnedalen, några kilometer från Épernay, ”huvudstaden” i Champagne. Byn ligger inbäddad i ett landskap täckt med små kullar, där vinstockarna producerar de tre druvsorter som godkänts sedan 1935 för att skapa champagne: Pinot Meunier, Pinot Noir och Chardonnay. Sedan flera år tillbaka har champagnehuset Mathelin arbetat med miljövänlig och hållbar odling på sin vingård. Med sin läckra blå flaska där endast 1000 producerats är den underbart iögonfallande och lyxig. Kul även att man får med en presentförpackning. Själva aromprofilen är tungt vriden mot citrus, äpple och mineral med djupare och mer spännande bakomliggande örtiga toner. Eftersmaken är lång och bubblorna små och förföriska! Mycket god!
8,5 (mycket bra Champagne)!"


Denna flaska går att beställa i Systembolagets beställningssortiment.

Champagne Mathelin Nuit Étoilée Extra Brut ingår också i vår Premiumlåda (pris 3.696:-) och Premiumlåda Demi (pris 1.848:-). Kanske något för dig som vill fira in det nya året extra lyxigt!
 

*Mousserande.se är en oberoende guide för all typ av mousserande vin (Champagne, Cava, Crémant, Prosecco, Sekt, Spumante, Alkoholfritt m.fl.) startad 11 april 2015. Recensionerna på sidan är baserad på minst ett provsmakningstillfälle och betyget är ett medelvärde från minst två provsmakare.

#mousserande.se #bonnebox #champagnemathelin #champagnemathelinnuitetoileeextrabrut #ekologiskchampagne #hållbartodladchampagne #premiumchampagne #presentchampagne #niklaspalmklint
Foto: Niklas Palmklint.
Foto: Niklas Palmklint.
Våra premiumflaskor finns som Bonneboxlåda Premium och Premium Demi. Foto: Niklas Palmklint.
Läs hela inlägget »
Ibland blir livet inte som man vill. Ibland händer det något som ställer allt på ända. Det vi med säkerhet kan säga är att vi alla kommer att bli drabbade förr eller senare på det ena eller andra sättet. Det är en del av livet!

I sådana lägen är riktig vänskap så himla viktigt och betydelsefullt! Därför tycker vi att det är dags att fira vänskapen och livet.

Varför inte fira vänskapen och livet tillsammans med dina vänner med riktig champagne. Välj gärna vår hållbart odlade Champagne Mathelin. Champagne Mathelin månar om vår värld och lägger extra omsorg på en hållbar produktion för att du ska få en naturligt god champagne i ditt glas.

Länge leve vänner – Länge leve livet!
Vive les amis, vive la vie!

www.bonnebox.se
Vårt sortiment hos Systembolaget.

#firavännerna #firalivet #champagne #champagnemathelin #hållbartodladchampagne
#bonnebox
Läs hela inlägget »
I inslaget bjöd man även på en champagneprovning. I inslaget bjöd man även på en champagneprovning.

Är du intresserad av champagne? Gå då in och titta på dagens inslag från Nyhetsmorgon TV4 om champagne.

Det var väldig bra, informativt och trevligt presenterat av Fredrik Schelin, som också nu ger ut en ny bok om champagne "Champagne: 49 miljoner bubblor i en flaska champagne" (ej tillgänglig för försäljning, ännu).
 

I programmet jämförs olika typer och champagner och crémant. Väldigt kul att se att det inte alls är lätt att gissa sig till vilka som är de dyraste, mest exklusiva champagnerna för en otränad person.

Vi får också veta vad det beror på att bubblorna är små eller stora och att man faktiskt kan spara en champagne i upp till två veckor med en stopper/champagneförslutare. Han pratade också om champagneglas, hur ett bra ska vara och att han själv gärna dricker champagne ur ett vinglasliknande champagneglas.

Titta här under för bubblande inslag – bra där av TV4 Nyhetsmorgon!

Hitta den typen av champagneglas som Fredrik Schelin rekommenderade i vår champagnebutik. Vi säljer dem i 6-pack. Foto: Niklas Palmklint.
Ni hittar även en fin champagnestopper/-förslutare i vår champagnebutik.

Fredrik Schelins nya bok "CHAMPAGNE 19 miljoner bubblor i en flaska". Kanske något att önska sig i julklapp?

Läs hela inlägget »

Vad piggar inte upp mer i höstmörkret än en romantisk champagnefrukost.

Gör något extra och oväntat för din partner en lördagmorgon. Starta helgen med champagne i sängen. Och det behöver inte vara så komplicerat.

Inhandla exempelvis #croissanter och lite härliga frukter och bär. Köp några vackra rosor som luktar gott. Ta loss bladen och lägg dem på en bricka.

Och slutligen öppna den kylda champagnen som du haft gömd längst ner i kylskåpet och häll upp i två fina #champagneglas.

Voilà – romantisk champagnefrukost på 5 minuter! Sedan är det bara att njuta av en #bubblandehelg.

Till #champagnefrukosten rekommenderar vi vår Champagne Mathelin Brut Reserve (snygga vita etiketter) som är en blandning av de bästa pressningarna hos vår vingård.
Läs hela inlägget »
Champagneglas. Foto Niklas Palmklint Champagneglas. Foto Niklas Palmklint
Intresserad av vackra champagneglas som passar till fest såväl som vardag?

Våra champagneglas rekommenderas till champagne/mousserande viner, men glasen är mycket användbara även till andra drycker.

Innehåll: 300 ml.
Höjd: 215 mm.
Bredd: 77 mm.
Lead-Free Crystal Glass HP.
Märke: Champagne Mathelin (blästring på glaset). Pris 600:-/6st.
Champagneförslutare i svart metall.
Passa även på att köpa några av vårt snyggt designade och användbara champagneförslutare i svart metall. 125:-/st.
En riktigt bra gå-bort-present till höstens middagar.
Läs hela inlägget »
Vi är så stolta och glada att vackra Slottspaviljonen i Mariefred nu har valt att ta in vår hållbart odlade och naturligt goda Champagne Mathelin. Vi ser fram emot ett mycket spännande, givande och bubblande samarbete.
Champagne Mathelin finns nu också på den fina restaurangen Slottspaviljongen i Mariefred hos Tobias, Emilia och Helena.
Champagne Mathelin finns nu också på den fina restaurangen Slottspaviljongen i Mariefred hos Tobias, Emilia och Helena.
Läs hela inlägget »
Vy från Champagne Mathelins vinfält i september 2018. Vy från Champagne Mathelins vinfält i september 2018.

Efter ett par år var det dags att åka tillbaka till Champagne Mathelin för att träffa våra härliga kompanjoner och lära oss ännu mer om deras vinodling och vingården.

I strålande sol, men med hösten i antågande anlände vi till den lilla byn Cerseuil i Marnedalen efter 1,5 timmes bilfärd från Paris.

Det var verkligen spännande och kul att besöka dem den här gången. De berättade att de investerat i nya vintankar i rostfritt stål och håller på att ta fram nya häftiga sorters champagne för åren framöver och dessutom hade de byggt ut sin vinkällare och moderniserat den riktigt designsnyggt.

Så mycket spännande är på gång på denna vingård.

Efter besöket blev vi om möjligt ännu stoltare och gladare att vi kan erbjuda denna prisvärda, hållbart odlade och prisade champagne till våra champagneälskande kunder i Sverige.

Äntligen tillbaka hos Champagne Mathelin!
Äntligen tillbaka hos Champagne Mathelin!
Champagne Mathelin har investerat i många nya rostfria ståltankar för sin champagneframställning.
Champagne Mathelin har investerat i många nya rostfria ståltankar för sin champagneframställning.
Druvsaften lagras även i franska ekfat från Bourgogne. Det blir den ekfatslagrade Champagne Mathelin L'Orée des Chênes brut.
Druvsaften lagras även i franska ekfat från Bourgogne. Det blir den ekfatslagrade Champagne Mathelin L'Orée des Chênes brut.
Micke på väg in in den nya vinkällaren hos Champagne Mathelin.
Micke på väg in in den nya vinkällaren hos Champagne Mathelin.
Coralie visade oss de finaste och äldsta flaskorna. Deras egen skatt.
Coralie visade oss de finaste och äldsta flaskorna. Deras egen skatt.
Den här flaskan tillverkades någon gång i början på 1900-talet. En av de allra första flaskorna Champagne Mathelin.
Den här flaskan tillverkades någon gång i början på 1900-talet. En av de allra första flaskorna Champagne Mathelin.
Rariteter i vinkällaren.
Rariteter i vinkällaren.
Innan man satte etiketter på flaskorna målade man dem. Har aldrig sett detta förut – kul och unikt. Riktig champagnekonst!
Innan man satte etiketter på flaskorna målade man dem. Har aldrig sett detta förut – kul och unikt. Riktig champagnekonst!
Och här ligger flaskorna i långa rader och blir till …
Och här ligger flaskorna i långa rader och blir till …
Champagneflaskor i regnbågens färger upplysta som dekoration i den nya vinkällaren.
Champagneflaskor i regnbågens färger upplysta som dekoration i den nya vinkällaren.
Champagneflaskor i snygga rader i champagneprocessen.
Champagneflaskor i snygga rader i champagneprocessen.
Snygg designad lampa med Champagne Mathelins egna flaskor inne i provrummet i vinkällaren.
Snygg designad lampa med Champagne Mathelins egna flaskor inne i provrummet i vinkällaren.
Vi är så bubblande glada att vara tillbaka hos Champagne Mathelin som vi av ett lyckokast upptäckte för några år sedan. Fr v: Michael Jonsson och Marie Ericsson Drotte, Bonnebox.
Vi är så bubblande glada att vara tillbaka hos Champagne Mathelin som vi av ett lyckokast upptäckte för några år sedan. Fr v: Michael Jonsson och Marie Ericsson Drotte, Bonnebox.
Vackra flaskor som snart ska etiketteras.
Vackra flaskor som snart ska etiketteras.
Den kalkrika jorden vid vinfälten i Cerseuil.
Den kalkrika jorden vid vinfälten i Cerseuil.
Hållbart odlade vinstockar i närbild.
Hållbart odlade vinstockar i närbild.
Packning på gång …
Packning på gång …
Micke testar den nya sorten Lady Coralie.
Micke testar den nya sorten Lady Coralie.
Vilka härliga champagnevänner vi har! På bild från vänster Micke, Lucien och Coralie.
Vilka härliga champagnevänner vi har! På bild från vänster Micke, Lucien och Coralie.
Läs hela inlägget »

Vilken spännande och god kombo – ost och champagne!

På vårt senaste event med Strängnäs Champagne- och Mingelklubb på Edsbacka Bitro Strängnäs blev det många nya ost- och champagneälskare.


Ostaffären i Strängnäs med Sven-Erik Andersson och Karin Lidén Andersson bjöd på en spännande föreläsning med presentation av Ostaffären och om ostar. Kvällens huvudnummer var ostprovningen med champagne. Karin, som även är sommelier, hade efter provande av många ostar fram till den perfekta kombon med vår extra torra Champagne Mathelin Extra Brut. Det blev en riktig succé och en ny spännande upplevelse för många som kom till vårt event. Tack Karin!

De tre utvvalda ostarna:

  1. Vacherousse | En brieliknande vitmögelost från Frankrike av komjölk. Len, mjuk och krämig, snäll i smaken. Passar bra till champagnen då den höga syran skär igenom det feta i osten.
  2. Västerbottenost | En svensk klassisker gjord på komjölk från lilla Bursträsk. 28 månaders lagring ger denna ost en fyllighet med lagom sälta och även lite sötma. Även här blir syran en bra följeslagare till det salta och feta i osten.
  3. Ladotyri | " Oljeosten" från Grekland, gjord på get och fårmjölk.I det här fallet 20 resp 80%. En ost som är torr i konsistensen och med hög sälta. Den torra champagnen passar fint till denna salta ost.

Om du bor i Strängnäs och är sugen på att testa detta själv hemma går det bara att säga "champagnepaketet" till personalen i Ostaffären, så plockar de ihop precis dessa ostar till dig.

Varför inte bjuda era vänner på en lyxig osttallrik med champagne nästa gång de kommer förbi?

Mer info om:
Champagne Mathelin Extra Brut
Bestnr: Nr 77394
Pris: 378 kr.
Här kan du beställa: Champagne Mathelin Extra Brut
 
Från vänster: Karin Lidén Andersson hade valt ut kvällens ostar, Tobias Andersson, Edsbacka Bistro Strängnäs, bästa värden, som ser till att allt flyter på bästa sätt och Sven-Erik Andersson, Ostaffären berättade om Ostaffärens historia.
Från vänster: Karin Lidén Andersson hade valt ut kvällens ostar, Tobias Andersson, Edsbacka Bistro Strängnäs, bästa värden, som ser till att allt flyter på bästa sätt och Sven-Erik Andersson, Ostaffären berättade om Ostaffärens historia.
Vår fina Ostaffär i Strängnäs.
Vår fina Ostaffär i Strängnäs.
Läs hela inlägget »
Matbild: Langleys kök. Foto champagneflaska: Fotograf Niklas Palmklint. Matbild: Langleys kök. Foto champagneflaska: Fotograf Niklas Palmklint.
Nu är hösten i antågande med svamp, mustiga grytor, pastor och goda såser.

För er som gillar champagne kan vi då rekommendera vår ekfatslagrade Champagne Mathelin L'Orée des Chênes Brut. Med sin lite mjukare och fruktigare ton gifter den sig väl med  krämigare mat som innehåller smör eller smakrika såser.

Testa med smörstekt svamp eller fisk (gärna tonfisk, torskrygg eller makrill), vinkokta musslor eller pasta med krämiga såser. Den ekfatslagrade champagnen utgör ett spännande inslag i den lyxiga höstmiddagen!

Varför inte testa grillad entrecôte med bakpotatis, bearnaise och smörstekta kantareller? Ett recept vi hittade på matbloggen Landleys Kök, som vi tror kan passa bra till.

Denna ekfatslagrade champagne hittar ni också i flera av våra bonneboxlådor.
Läs hela inlägget »
Är du nyfiken på olika sorters champagner och vad de passar till och vill beställa flera på en gång?

I våra bonneboxlådor har vi blandat alla våra sorter: extra torr, standard, ekfatslagrad och årgångschampagne med flera. Alla sorter smakar olika och passar till olika saker. På vår sajt hittar du tips och rekommendationer till alla våra champagner. Men till syvende och sist är det du som upptäcker vad du gillar och i vilka kombinationer. Och så klart är det alltid rätt för champagneälskaren med bara ett enskilt glas champagne när man vill njuta lite extra.

Våra bonneboxlådor finns i olika storlekar (6 eller 3 flaskor) och i olika kombinationer. Priser från 1.137 kr. Vill du prova alla våra sorter har vi en bonneboxlåda komplett med alla våra champagner.

Champagne Mathelin är hållbart odlad och prisad.
Läs mer om mijöcertifieringen HVE 3.
Prova någon av våra 5 bonneboxlådor och ha en flaska champagne hemma för alla festliga stunder i höst!
Senare i höst kommer vi också att lansera vår bonneboxlåda premium med två helt nya premiumchampagner.
Läs hela inlägget »
Champagne Mathelin Tradition Brut med dansande blåbär. Champagne Mathelin Tradition Brut med dansande blåbär.
Härligt med fredag! För er som siktar på ett glas champagne i kväll kan vi tipsa om något som ger lite extra piff till bubblet.

Lägg ner några blåbär i korgen när du shoppar till fredagsmyset. (Eller plocka  i skogen. Det är ju det bästa egentligen, men lite svårt att få till.)

På Mitt Kök:s sajt kan man läsa 5 orsaker till varför blåbär är så nyttigt:
  1. Blåbär kan hjälpa till och skydda mot sjukdomar.
  2. Blåbär är bra för synen.
  3. Blåbär är bra för magen.
  4. Blåbär är bra för blodtrycket.
  5. Blåbär ger dig bättre minne
Läs mer utförligt här hos Mitt Kök.

Blåbär (som innehåller antioxidanter) i kombination med vår hållbart odlade Champagne Mathelin blir  en riktigt nyttig höstdrink. Kanske ni själva bjuder upp till dans hemma efter att ha smakat på champagnedrinken med dansande blåbär.

Till champagnedrinken har vi valt vår Champagne Mathelin Tradition Brut. 349:-/flaska på Systembolaget.

Du kan beställa den på Systembolaget här (bestnr: 77183)
Läs mer om Champange Mathelin Tradition Brut här.
Se vår champagneinspiration här.

Bubblande fredagshälsningar från oss på BonneBox!

#fredagschampagne #champagnemeddansandeblåbär #champagne #champagnemathelin #hållbartodladchampagne #bonnebox
Läs hela inlägget »
I vår champagneprenumeration ingår alla våra sorters champanger. Lite som en bubblande regnbåge! Foto: Niklas Palmklint. I vår champagneprenumeration ingår alla våra sorters champanger. Lite som en bubblande regnbåge! Foto: Niklas Palmklint.
Gillar du champagne och vill se till att alltid ha en flaska liggande på kylning beredd för att fira de små och stora glädjeämnena i livet?

Då kanske vår champageprenumeration är något för dig. Det ingår i vår Bonneboxservice

Vi sätter ihop en låda med tre eller sex flaskor och skickar till dig två eller fyra gånger om året. Du väljer själv vad som passar dig bäst. Vi har flera alternativ att välja på.

Varje paket har vi anpassat efter säsong och innehåller olika sorters hållbart odlad och prisad Champagne Mathelin. Så det blir en liten surprise varje gång du öppnar ditt paket :-)

Vi bjuder också alltid på någon extra överraskning i samband med din champagneleverans.

När du signar dig för en champagneprenumeration slipper du att beställa själv. Vi sköter beställningarna på Systembolaget. Du bara hämtar ut och betalar på ditt systembolag när paketet kommer.

Du kan starta din champagneprenumeration när du vill och du kan också avsluta den när du vill. Här fyller du i formuläret för att starta din champagneprenumeration.

Välkommen som champagneprenumerant!
Läs hela inlägget »
ART BONNEBOX/Fotograf Niklas Palmklint: Champagne pour les yeux (Champagne för ögonen). Utskrift på akvarellpapper. ART BONNEBOX/Fotograf Niklas Palmklint: Champagne pour les yeux (Champagne för ögonen). Utskrift på akvarellpapper.

Vill du pryda ditt hem, köket eller vinkällaren med en vacker champagnetavla eller varför inte som present till någon som älskar champagne?
Nu har vi våra fantastiska bilder tagna av fotograf Niklas Palmklint som fotokonst i vår webbutik.

De här finns tillgängliga just nu i vår kollektion ART BONNEBOX i webbutiken:

  • ARC-EN-CIEL DE CHAMPAGNE (högblankt fotopapper, format: 70 x 50 cm och 40 x 30 cm)
  • UNE VIE DE CHAMPAGNE (högblankt fotopapper, format: 70 x 50 cm och 40 x 30 cm)
  • CHAMPAGNE POUR LES YEUX (utskrift på akvarellpapper, format: 40 x 30 cm)

Alla ARTBONNEBOX är i en begränsad och numrerad upplaga på 300 exemplar.
Välkommen till vår champagnebutik, där du även hittar tillbehör!

ART BONNEBOX/Fotograf Niklas Palmklint: Arc-en-ciel de champgagne (en regnbåge med champagne).
Var ska den hänga, vår häftiga tavla med champagnekorkar? Den här bilden finns nu att köpa i vår webbutik. ART BONNEBOX/Fotograf Niklas Palmklint: Une vie de champagne (Ett liv med champagne).
Var ska den hänga, vår häftiga tavla med champagnekorkar? Den här bilden finns nu att köpa i vår webbutik. ART BONNEBOX/Fotograf Niklas Palmklint: Une vie de champagne (Ett liv med champagne).
Läs hela inlägget »
Personligt kort till gebortchampagne. Personligt kort till gebortchampagne.
Middag, födelsedagsfest eller bröllop på gång?
Vad är bättre än att ge bort en flaska/låda hållbart odlad Champagne Mathelin.

För att göra presenten ännu roligare att ge bort har vi startat vår Bonnboxservice med personliga kort med din personliga text och information om flaskan och vingården. Du fyller i vårt formulär och vi mejlar kortet till dig för utskrift hos dig.

Gör din champagnepresent lite mer personlig! Vi bjuder på den servicen.
Läs mer här om Champagne Mathelin i present.

Du kan även beställa dina flaskor av oss genom vår beställningsservice.
Läs hela inlägget »
Champagne i regnbågens alla färger. Foto: Niklas Palmklint. Champagne i regnbågens alla färger. Foto: Niklas Palmklint.
Vi vill hela tiden förbättra oss och ge dig som kund en så maximal upplevelse som möjligt när du besöker oss och beställer våra produkter. Samtidigt är vi så stolta över våra fina produkter och strävar därför efter en kommunikation som gör dem rättvisa.

Med hjälp av nya fantastiska bilder av fotograf Niklas Palmklint och stylist Sanna Palmklint har vi nu tagit fram en helt ny sajt för bonnebox.se.

Gå gärna in och titta på vår nya sajt och kommentera!
Läs hela inlägget »
Niklas Palmklint shot Champagne Mathelin glaces. A masterpiece!
Niklas Palmklint shot Champagne Mathelin glaces. A masterpiece!
loading...
Efter en lång väntan fick vi till en tid för fotografering av Champagne Mathelin med fotograf Niklas Palmklint och hans fru Sanna Palmklint, fotostylist och kreatör.

Det blev riktigt kreativ dag med flow och mysigt umgänge som resulterade i en rad helt makalöst, fantastiska bilder.

Resultatet kommer ni att se i början på hösten på vår sajt www.bonnebox.se

Talesättet "Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge" har väl aldrig stämt bättre! Tack Sanna och Niklas för minnesvärd dag i ert fina sällskap!
Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

Etiketter