mobil2
Sommarlåda Champagne.

Beställ vår specialkomponerade champagnelåda för sommarens alla högtider, festligheter och extra lyxiga middagar. Den innehåller sex utvalda, hållbart odlade champagner från tre små passionerade champagnegårdar som endast använder sina egna druvor när de skapar sina unika smaker. Är du champagneälskare är det här en spännande champagnelåda till sommaren!

Sex utvalda champagner i en härlig mix:

 •  Champagne la Villesenière les Cuteries Extra Brut. En unik och extra torr blanc de blanc lagrad på ekfat. Den är mjuk och fräsch, bjuder på en vacker jämnvikt och avslutar med en krämig struktur. Denna rena chardonnaychampagne förkroppsligar den unika karaktären av jorden/terroir den kommer ifrån. Den är gjord enbart på druvor från det lilla jordområdet Les Cuteries, som är idealiskt placerat i byn Boursault. Druvorna kommer uteslutande från skörden 2014.
  Dosage/sockerhalt: 3 gr/liter.
  Systembolaget bestnr: 72404
  Pris: 587 kr
 •  Champagne Claude Michez Cuvée Flore Brut. En vackert ljusgul ton med doft av frukter och blommor. Smaken är livlig, rund och fräsch med exotiska aromer. Denna specialcuve kommer att förhöja smaken av dina tilltugg med sin fräschör och finess. Champagnen passar gudomligt bra med tapas med inspiration från havet och grillade räkor. Den passar också bra till maträtter med vitt kött. Druvorna kommer från 2012 års skörd med 20 % reservevin tillsatt i flaskan.
  Dosage/sockerhalt: 6 gr/liter.
  Systembolaget bestnr: 73578
  Pris: 496 kr
 • Champagne Jean Plener fils Grand Cru Brut. Denna grand cru-champagne är något av en favorit. Man riktigt känner jorden och lantdoft som blandas med en härligt riklig smak med många toner av bland annat höstfrukter (plommon, äpplen) och mandel. Champagnen består av 70% pinot noir och 30 % chardonnay.
  Dosage/sockerhalt: 8,8 gr/liter.
  Systembolagets bestnr: 79154
  Pris: 436 kr
 • Champagne Mathelin Extra Brut. En extra torr champagne som är en perfekt match till dina skaldjur och ostron, men passar också utmärkt till japanska rätter som sushi. En smak av havet med sin mineraliga smak och en liten förnimmelse av havssalt i avslutet.
  Dosage/sockerhalt: 4,5 gr/liter.
  Systembolaget bestnr: 77394
  Pris: 376 kr
 • Champagne Mathelin Rosé de Saignée Brut. En prisad och omskriven roséchampagne i laxrosa färg med en fruktig smak och ton av kola. Perfekt som aperitif. Servera den gärna med lammstek, ankbröst, nötcarpaccio, grillad fisk/kött eller en söt dessert.
  Dosage/sockerhalt: 8 gr/liter.
  Systembolaget bestnr: 77785
  Pris: 397 kr
 • Champagne Mathelin L'Orée des Chênes Brut. En av våra mest omtyckta champagner, angenäm och lättdrucken. Smaken är rik, harmonisk, strukturerad och livlig med aromer av torkad frukt och ek. Perfekt som aperitif. En bra match till stekt foie gras, kalvkött, pastej, kanin och kyckling i smör liksom till fisk i en rad olika såser. Den passar även utmärkt till sillen. För dig som vill dricka champagne på midsommar är detta en hit.
  Dosage/sockerhalt: 8 gr/liter.
  Systembolagets bestnr: 77607
  Pris: 387 kr

Pris för Sommarlåda Champagne: 2.679 kr

Beställ med namnet Sommarlåda  i vårt beställningsformulär här under.

Tack för din beställning och tack för att du väljer hållbart odlade champagner från Bonnebox. Det gör världen lite bättre!

Bästa sommarpresenten!

Ge bort en Sommarlåda Champagne i present och komplettera med en snygg trälåda för 6 flaskor.
Pris: 299 kr

Champagnelåda i trä för sex flaskor.