mobil2

Ostron med champagneskum – ett nytt sätt att njuta av ostron med champagne!

Finns det något bättre än ostron och champagne?!
En sensuell upplevelse av hav och jord i vacker förening. Och varför då inte testa denna rätt på ett nytt och häftigt sätt?

 

Allt i ett, häll champagnen direkt i ostronet, låt det skumma färdigt och njut!
Så enkelt och en bubblande helhetsupplevelse för både gommen och ögat. (Se vår film här nedan).

Vi rekommenderar speciellt vår Champagne Mathelin Extra Brut till ostron. Den har en mild ton av mineraler och salt som gör att den smakar lite som havet. Vi tycker det är en perfect match. Testa du också!

OBS! Glöm inte att kontrollera att ostronet lever innan du häller i champagnen. Det gör du genom att röra ostronet i kanten med till exempel en gaffel. Om det lever ska det dra ihop sig en aning. Ät inte ostron som inte reagerar, då kan du bli matförgiftad.

Mer information om vår Champagne Mathelin Extra Brut hittar du här.
Champagne Mathelin Extra Brut finns även i några av våra champagnelådor.

Ostron och vår Champagne Mathelin Extra Brut är en perfect match!
Ostron och vår Champagne Mathelin Extra Brut är en perfect match!
Prenumerera gärna på vår youtubekanal Champagne Bonnebox där vi lägger upp filmer för ett champagneliv.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln