Mobil huvud nytt bonnebox 2

CHAMPAGNEBLOGGEN

2019 > 09

Tack Victoria Khatib för denna vackra och coola bild med våra champagneflaskor!

#champagnemathelin #champagnelife #aladyinpink #photobyvictoriakhatib #roséchampagne

Den var så himla vacker att vi tänker sälja den i vår champagneshop på matt fotopapper. Kommer inom kort i shopen!

Flaskorna på bilden är:
Champagne Mathelin Rosé de Saignée Brut – 399 kr.
Champagne Mathelin Lady Coralie Brut – 590 kr.
Läs hela inlägget »

Äntligen, som vi har väntat! I morgon den 16 september, är det dags för lanseringen av våra 5 nya hållbart odlade champagner med våra tre nya champagnemärken Champagne Jean Plener Fils Grand Cru, Champagne la Villesenière och Champagne Claude Michez.

Det är så kul att få introducera dessa spännande märken på den svenska marknaden. Och det ska bli intressant att höra er respons.

Mer info om dessa vingårdar och flaskorna hittar ni under menyn champagner på vår sajt. Där finns även beställningslänkar till Systembolaget.

Den kände matinfluencern och youtubern Matgeek har också spelat in en film med provning av dessa champagner. Den kommer inom kort. Vi är lika spända som ni på resultatet!

Läs hela inlägget »
Hösten närmar sig, med mysiga hemmakvällar, levande ljus och trevliga middagar med vänner.

Det är alltid lyxigt att dricka champagne till måltider. Här på bild, vår ekfatslagrade Champagne Mathelin L'Orée des Chênes. En perfekt smakhöjande champagne till mustiga hösträtter med smör, cremer och såser.

På vår sajt hittar du flera olika typer av champagner, allt från standarchampagne till unika numrerade årgångschampagner. Det de alla har gemensamt är att de är hållbart odlade champagner utvalda från passionerade odlare runt om i Champagne.

För dig som vill testa några olika flaskor på en gång så erbjuder vi ett urval med champagnelådor.

I vår champagneshop hittar du också fina presenterlådor till dina vänner! Där hittar du också utvalda tillbehör som champagnelådor i trä, champagneglas, champagnestopper, champage t-shirt med mera.

Vi på Bonnebox önskar alla en fortsatt skön och bubblande söndag!
Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

Etiketter