Mobil huvud nytt bonnebox 2

CHAMPAGNEBLOGGEN

2019 > 08

Nu har Champagne Mathelin utmärkt sig igen!

Vinguiden Hachette des Vins 2020 har gett Champagne Mathelin Nuit Étoilée Extra Brut 2 stjärnor. Jättekul!

Denna extra torra och hållbart odlade champagne ingår i vårt premiumsortiment och är endast framtagen i en exklusiv begränsad upplaga om 1.000 flaskor.

Den svenska vinskribenten mousserande.se har även recenserat
– utdrag ur recensionen 2018-11-19:
"Med sin läckra blå flaska där endast 1.000 producerats är den underbart iögonfallande och lyxig. Kul även att man får med en presentförpackning. Själva aromprofilen är tungt vriden mot citrus, äpple och mineral med djupare och mer spännande bakomliggande örtiga toner. Eftersmaken är lång och bubblorna små och förföriska! Mycket god!
8,5 (mycket bra Champagne)!"


Läs mer om Champagne Mathelin Nuit Étoilée Extra Brut.
Pris: 650 kr i Systembolagets beställningssortiment.

Denna flaska ingår även i:

Läs hela inlägget »







En av Sveriges största matinfluensers och YouTube-stjärnor – Matgeek (Johan Hedberg) – kommer att släppa en video om våra nya champagner den 2 september, samma dag som de lanseras på Systembolaget.

Så fantastiskt kul!!! Man kan inte annat än bli bubblande glad av hans intresse. Det ska bli så spännande för oss att höra vad han tycker om våra nya flaskor. Vi är lika spända och förväntansfulla som ni.

För att välja ut att lansera just dessa flaskor har vi också själva haft champagneprovning med våra vänner. Och det var dessa 5 flaskor av de, 10 som vi testade, som de tyckte var godast och bäst när vi slog ihop resultaten.


Våra 5 nya sorter är alla hållbart odlade och från våra 3 nya märken Champagne Jean Plener fils Grand Cru, Champagne Claude Michez och Champagne la Villesenière.
 
Våra nya sorter är: Läs mer om alla sorterna och vingårdarna på vår sajt eller i detta blogginlägg.

Gå gärna in och prenumerera på Matgeeks youtubekanal, så missar du inte filmen när den kommer.

Förhandsbeställning
För dig som vill beställa dina flaskor redan nu, innan lanseringen så går det bra att göra en förhandsbeställning på respektive sida för flaskorna (Klicka bara på länkarna ovan).
Läs hela inlägget »
Kolla in våra nya, snygga champagnelådor i trä i vår champagneshop. Vi har lådor för 1, 2, 3 och 6 flaskor.

Just nu har vi sålt slut på vissa storlekar, men väntar på att en ny leverans kommer från Frankrike om cirka två veckor.

Vi är verkligen glada att kunna erbjuda våra kunder dessa fina presentlådor för champagne i trä med texten CHAMPAGNE och att så många redan hittat dem på vår sajt.

Se alla våra lådor här i champagneshopen!
Läs hela inlägget »

CHAMPAGNESERVICE | Gillar du känslan av att alltid ha en champagne hemma på kylning?

Gör det enkelt för dig och beställ någon av våra champagneprenumerationer. De  innehåller mixade lådor med säsongens champagner. Vi väljer ut en bra mix av champagner från vårt sortiment av hållbart odlade champagner och ger dig dessutom tips om vad som passar till dem när det gäller mat och tilltugg.

Välj mellan våra olika alternativ, helprenumeration med 12 flaskor/år max 6.000 kr/år och halvprenumeration med 6 flaskor/år max 3.000 kr/år. Vi skickar paket till dig två gånger om året, inför sommaren i maj och inför vinter/nyår i oktober. Gå in och fyll i formuläret här för din champagneprenumeration.

Champagneprenumerationerna kommer förutom Champagne Mathelin också att innehålla våra nya märken med hållbart odlade champagner Champagne Claude Michez, Champagne Jean Plener Fils Grand Cru och Champagne Villesenière.
 

Vill du ge bort en champagneprenumeration? Beställ då ett gåvokort av oss. Kontakta oss här för mer info om att ge bort en champagneprenumeration.

Den fina bilden, ovan, med champagneflaskorna har vår mästerlige fotograf Niklas Palmklint tagit. Konstfotot med champagneflaskor finns även i att beställa i vår champagneshop i olika storlekar på högblankt fotopapper.

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

Etiketter