Mobil huvud nytt bonnebox 2

Upplev våra unika och exklusiva premiumchampagner med vår Bonneboxlåda Premium Demi

Vi har samlat våra prestigechampagner i en låda. Det här är champagner för dig som vill testa det unika och spännande. Med de här tre premiumchampagnerna från Champagne Mathelin bjuder champagnehuset på något alldeles extra.

Två av dessa champagner är limited edition om 720 och 1.000 exemplar. För dig som är samlare är detta ett tillfälle att komma över unika champagneflaskor. En av dem är dessutom blanc de noir och nature (innehåller inget socker). Och de är hållbart odlade som alla Champagne Mathelin flaskor.

Eller varför inte ge bort en riktigt lyxig present till någon i din närhet som uppskattar champagne?

Champagne Mathelin Bonneboxlåda Premium Demi innehåller:
3 flaskor (2 250 ml)
  • 1 x CM Prestige Millesime 2011 Brut
    "Smaken är torr, frisk och lätt komplex med väl balanserad syra. Trevliga toner av honung, äpple, päron, mogna citrusfrukter, stenfrukter och ljust bröd återfinns. Eftersmaken är lång med viss mineralkaraktär."
    Recension mousserande.se
  • 1 x CM Nuit Étoilée Extra Brut
    "Med sin läckra blå flaska där endast 1000 producerats är den underbart iögonfallande och lyxig. Själva aromprofilen är tungt vriden mot citrus, äpple och mineral med djupare och mer spännande bakomliggande örtiga toner. Eftersmaken är lång och bubblorna små och förföriska! Mycket god!"
    Recension mousserande.se
  • 1 x CM Brut Nature Cœur de Meunier Millesime 2013
    " En mycket spännande skapelse helt baserad på den blåa druvan Pinot Meunier från mycket gamla vinstockar (planterade 1933). Den har en aromprofil som får betecknas som mustigt komplex med tropiska frukter, gula mogna äpplen och nougat som blandas med honung och kanderad frukt. Att den sedan är skapad helt utan tirage, dvs. tillsatt socker gör att den kan upplevas lite sur initialt, men den som väntar på något gott får uppleva hur aromprofilen ändras och djupare toner framkommer. Extra kul är att den har den karaktäristiska ”Gosset profilen” som flaskdesign. Visst priset är högt, men detta får nästan klassas som ett konstverk."
    Recension mousserande.se
Systembolaget bestnr: 75424
Pris: 1 848:- (Levereras som flaskor.)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln